Shipping & Returns

Verzending

We verzenden momenteel alleen naar Nederland. Woont u in een ander land en wilt u toch bestellen, neem dan contact met ons op via e-mail  hello@amoreve.nl om de mogelijkheden te bekijken. Wij verzenden onze bestellingen binnen 48 uur, van maandag tot en met zaterdag met uitzondering van feestdagen. Bestellingen die op zondag of op feestdagen worden geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden. Bij elke bestelling ontvang je een track en trace nummer.

Betalingsmethoden

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Kredietkaart

Retouren

We hopen dat je heel blij bent met onze producten, maar mocht je het om wat voor reden dan ook willen retourneren, dan kun je het / de product (en) binnen 14 dagen na de leverdatum retourneren. Wij storten vervolgens uw betaling binnen 30 dagen terug, nadat wij uw pakket hebben ontvangen, mits aan de retourvoorwaarden is voldaan. Houd er rekening mee dat je alleen producten kunt retourneren die ongebruikt, onbeschadigd en in ongeopende verpakking zijn. Helaas worden de verzendkosten voor retourzending niet gerestitueerd.

Retourvoorwaarden

Volg de volgende stappen om producten te retourneren:

  • Stuur binnen 14 dagen na levering een e-mail naar hello@amoreve.nl met daarin de volgende gegevens: uw naam, product (en) dat u wilt retourneren, ordernummer, telefoonnummer, e-mailadres en het afleveradres.
  • Zorg ervoor dat u het product / de producten in een verzenddoos met voldoende opvulmateriaal verzendt, zodat het / de product (en) tijdens het transport niet beschadigd kunnen raken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade veroorzaakt tijdens de verzending van het product (en).
  • Geretourneerde producten worden alleen geaccepteerd als ze ongebruikt, onbeschadigd en ongeopend zijn.
  • Stuur je pakket binnen 14 dagen na de leverdatum terug naar het volgende adres:

Amoreve
Het Leunenberg 262
7544 JH Enschede

Nederland

 

Stuur een kopie van het verzendbewijs naar: hello@amoreve.nl

Als aan alle voorwaarden is voldaan en we de goederen in goede orde hebben ontvangen, storten we je aankoopbedrag binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending terug op de oorspronkelijke betaalmethode.

Als je andere vragen hebt over je bestelling of retourzending, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar: hello@amoreve.nl