Picknicks en evenementen

Aangezien elk evenement of picknick uniek is, kunnen we geen prijzen vermelden. De prijs hangt namelijk af van het aantal personen, het menu, de locatie en decoratie. Wanneer je ons voorziet van alle informatie, kunnen we je een offerte versturen.

Net zoals elk geweldig restaurant, is Amoreve ook vaak volgeboekt, vooral in het weekend! Hoe eerder je ons een datum kan doorgeven, hoe beter!

Via het contactformulier op onze website kan je een picknick boeken. Ook zou je ons een bericht kunnen sturen op Instagram.

Bij het boeken van een picknick leveren wij alles wat je nodig hebt. De tafels, kussens, dekentjes, servies, bestek, bloemen , decoratie naar wens, en het eten natuurlijk!

Voor het boeken van een picknick hebben we twee pakketten. De Simple Pleasure and Guilty Pleasure pakketten. Meer informatie over deze pakketten kan je vinden onder het kopje let’s picnic. Daarnaast wrden evenementen op maat verzorgd, vandaar ook het eten, Neem contact met ons op via het contactpagina en dan bellen we je binnen 48 uur.

Overal in Nederland waar je een picknick deken kan leggen! We werken sporadisch ook in West- Duitsland, België en Noord- Frankrijk. Dat ligt aan het evenement.

We vragen onze klanten altijd een plan B te hebben. Desondanks kan dit niet altijd. Wij kunnen bij ongunstig weer de picknick kosteloos annuleren en verzetten naar een andere dag. Dit moet wel 72 uur van te voren worden aangegeven. Een nieuwe datum moet eerst worden goedgekeurd door Amoreve, aangezien er rekening gehouden moet worden met de beschikbaarheid.

In geval van slecht weer kan een klant de picknick annuleren of verzetten binnen een periode van 2 maanden. Wel is het verplicht om een wijziging minimaal 72 uur voor de picknick te melden. Indien een picknick of evenement volledig wordt geannuleerd, hoewel het weer gunstig is, dan zal de aanbetaling van 50% worden gehouden. Ook bij een indoor evenement zal de aanbetaling worden gehouden indien deze wordt geannuleerd.

Neen, we vertrekken nadat alles is opgezet en je arriveert en keren terug zodra jouw reservering is afgelopen. Wel kunnen jullie ons tijdens de picknick telefonisch bereiken voor eventuele vragen.

Als  je eerder wilt vertrekken dan de afgesproken tijd, is het belangrijk om ons 30 minuten van tevoren te bellen. Je bent verantwoordelijk voor de picknickartikelen totdat we deze retourneren en inpakken.

Het hele bedrag moet voor het evenement betaald worden. Dit mag via een bankoverschrijving of in contanten.

Wellness producten

Als de producten niet zijn geopend, mogen de producten  binnen 14 dagen worden teruggestuurd op eigen kosten. Zodra we het pakket in goede staat hebben ontvangen volgt de terugbetaling binnen 48 uur.

Erg vervelend, echter is Amoreve niet verantwoordelijk voor de wellness producten, maar het bedrijf dat de producten produceert. Ben je ontevreden over een product dan kan er contact opgenomen worden met het bedrijf in kwestie. Zorg ervoor dat je de ingrediënten goed doorleest aleer je een bestelling plaatst.

Yes! Onze pakketten worden bij verschillende hotels in Nederland aangeboden. Stuur ons een bericht met jouw locatie en wij zoeken het dichtstbijzijnde hotel voor je op!